Electric Max SRL – a luat ființă în 2002 având ca principal obiect de activitate „Lucrările de instalații electrice”. În timp ne-am specializat în efectuarea branșamentelor electrice PRAM și în servicii de mentenanță a instalaților electrice complexe de medie și joasă tensiune.
Branșamentele electrice PRAM sunt folosite pentru racordarea instalațiilor electrice la rețeaua de distribuție electrică și sunt reglementate de către autoritățile competente.
PRAM este prescurtarea de la „Punct de Racordare al Abonaților de Medie Tensiune”. Acesta reprezintă punctul la care instalația electrică a unui abonat este conectată la rețeaua de distribuție în medie tensiune. Branșamentele electrice PRAM sunt utilizate pentru a asigura alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, respectând cerințele și reglementările specifice.
Dispunem de personal cu înaltă calificare autorizat ANRE cu ajutorul căruia vă oferim următoarele servicii:
Proiectare și Consultanță
Vă oferim consultanță pentru a găsi împreună cele mai fiabile și eficiente soluții în vederea efectuării branșamentelor electrice și ne ocupam elaborarea proiectelor tehnice necesare pentru realizarea acestora, respectând normele și reglementările în vigoare.
Excavarea și montajul conductorilor
Ne ocupăm de toate lucrările necesare montării conductorilor necesari efectuării branșamentului electric fie că acesta se realizează în subteran sau aerian respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în exploatare.
Instalarea dispozitivelor de protecție și măsurare
BMP-ul (Blocul de măsura și control) este partea cea mai importantă a unui branșament electric, reprezentând locul în care se instalează contorul de energie electrică dar și diferite dispozitive de protecție: întrerupătoare, disjunctoare, protecție la supra-tensiune, etc, acestea având rolul de a proteja atât aparatele conectate la reteaua abonatului de fluctuațiile de tensiune ale rețelei distribuitorului, cât și protejarea rețelei distribuitorului de o utilizare defectuoasă a rețelei abonatului.